Bygg

Ulvesund Elektro AS skreddersyr løsninger for Elektro installasjoner i Sogn og Fjordane. Alt fra velferdsteknologi, energistyring, adgangskontroll, varme og belysning. Vi prosjekter og utfører elektrisk installasjon av boliger, nærings- og offentlige bygg. Som en totalleverandør kan vi uføre design, dimensjonering og planlegging i tillegg til selve utførelsen for ditt anlegg. Vi holder til i Nordfjord, i Sogn og Fjordane.

Vår kompetanse innbefatter:

Velferdsteknologi 

Vi kan sammen med vår leverandører prosjektere og utføre velferdsteknologisystemer. 


Energistyring 

Vi hjelper med å minimere energiforbruket ved bruk av energibesparende utstyr og/eller forbedrer inneklima ved installasjon av klimamåleapparat for CO2, varme, fukt, støy og lys. 


Adgangskontroll 

Vi kan levere installasjon av elektroniske sikkerhetsløsninger og adgangskontroll i næringsbygg. Ved å gå over til elektronisk adgangskontroll automatiserer du adgangsstyringen i ditt bygg. Det betyr at du enkelt kan: 

  • Differensiere adgang per bruker eller brukergrupper 
  • Tilpasse åpningstider i ditt bygg 
  • Enkelt styre brukernes adgangsrettigheter 

Vi leverer adgangskontroll løsninger som gir maksimal beskyttelse, allsidighet, brukervennlighet og samtidig er kostnadseffektive. 


Kameraovervåking 

Vi installerer kameraovervåkning og tilbyr systemene for dette. Vi har både analoge og IP løsninger fra noen av verdens ledende produsenter. Løsningene kan også integreres som en del av et sikkerhetssystem. 


Varme og belysning 

Vi installerer kameraovervåkning og tilbyr systemene for dette. Vi har løsninger fra noen av verdens ledende produsenter. Løsningene kan også integreres som en del av et sikkerhetssystem. 


KNX og Trådløse enkle systemer 

Vi tilbyr kablede og trådløse systemer for styring av belysning, ventilasjon, varme, solavskjerming, kjøling, lyd med mer. 


Lysdesign 

Lyset skaper opplevelse, og er helt utslagsgivende for hvordan omgivelsene oppfattes. Vi benytter dagens teknologi og vitenskap som handler om å lyse opp miljøer, og sørge for å lyssette dine visjoner på en måte som merkes. Tenk igjennom ditt ønske eller behov, og ta kontakt for en uforpliktende prat.

Ta kontakt