Industri

Vi tilbyr komplette Elektro løsninger som er energi- og materialbesparende for industrien i Sogn og Fjordane. Våre løsninger kan hjelpe deg å spare energi og materialer, samt forbedre kvaliteten, nøyaktigheten og presisjonen på arbeid som utføres på din arbeidsplass.

Hjelper deg å kutte kostnader

Automatisering av forretningsprosesser (Business process automation, BPA) er strategien en bedrift bruker for å automatisere prosesser for å holde kostnadene nede. Den består av å integrere applikasjoner, restrukturering av arbeidskraft og bruk av programvare i hele organisasjonen. 


Prosess automatisering: 

Utvidelse og forbedring av eksisterende IT­systemer I og med at de fleste IT-systemer er iboende automatiserte, gir dette en mulighet til å utvide deres funksjonalitet i forhold til ønsket automatisering. Vi har bred kompetanse på automasjon i forbindelse med IT-systemer, og kan lage tilpassede koblinger mellom de ulike programsystemer der dette skulle trenges eller skreddersy IT-systemet til det eksakte miljøet i organisasjonen. 


Maskin automatisering: 

Maskin automatisering eller automatisk kontroll er bruken av forskjellige styresystemer for driftsutstyr i maskiner, prosesser i fabrikker, kjeler og varmebehandlingsovner, bytte på telefonnett, styring og stabilisering av skip, fly og andre applikasjoner med minimal eller redusert menneskelig intervensjon. Noen prosesser er fullstendig automatiserte. Den største fordelen med automatisering er at det sparer arbeidskraft, men kan imidlertid også brukes til å spare energi og materialer, og til å forbedre kvaliteten, nøyaktigheten og presisjonen. 


Kompetanse og utstyr: 

Vi har kompetanse i programmering av Siemens-, Saia- og Beijer- PLS og WEB-paneler samt kjennskap til mange andre merker. Vi leverer og installerer: Spesialdesignet programmering WEB­paneler Overvåkningssystemer Styresystemer Adgangskontroll Oppgradering av maskiner med eldre styresystemer.

Ta kontakt