Telekom. og data

Vi er en totalleverandør av EL-løsninger med høy kompetanse innen tele- og dataløsninger i Sogn og Fjordane. Telekommunikasjon og data smelter mer og mer sammen, og da er det fordelaktig med kun en leverandør å forholde seg til. Som en totalleverandør med høy kompetanse innen tele- og dataløsninger kan vi levere både på prosjektering, installasjon og service. Våre løsninger baserer seg på driftsikre og moderne utstyr.

Vi tilbyr:

Videokonferanse 

Oppsett av system for videokonferanse (www.videonor.no) og tilpassing av teknisk utstyr i møterom. 

 

Internett­ og datanettverk 

Vi får deg på nett! Alle oppdrag innen installasjon av Cat 5, 6 og 7 (Ethernett/lokalnett (LAN), og installasjon av fiberkabler for høyhastighetsoverføring av data utføres med fokus på driftssikkerhet. Vi har kompetanse på fibersveising for de mest vanlige typer fiberkabler. 

 

Hvorfor fiberoptikk og fiberkabler? 

Fiberoptikk er et optisk system der lys (ofte fra en laser) ledes igjennom en fiberoptisk kabel. Fiberoptiske kabler benyttes mye i forbindelse med telekommunikasjon, som en bølgeleder, spesielt når båndbreddebehovet er stort eller kravet til motstandsdyktighet mot støy er tilstede. 

 

Installasjon av switcher og routere 

Trenger du et fult integrert EL-system for internett- og datatilgang? Vi leverer og installerer all elektronikk for kontroll av datanettverk, kobler disse sammen og setter opp hele systemet for deg. Vi leverer også antenner for trådløse nettverk.

Ta kontakt med oss for skreddersydde løsninger for telekommunikasjon og internett-­ og datainstallasjoner.

Ta kontakt