Liftutleie

Ulvesund Elektro tilbyr liftutleie privat- og bedriftsmarkedet i Nordfjord og Sunnmøre. Vi har mange års erfaring med liftutleie, og leier ut lifter som dekker de fleste behov. Å leie lift hos oss er enkelt og fleksibelt, slik at du får utført dine oppdrag på en effektiv måte. Vi sørger for at liften er klar når du trenger den, kan utføre service på stedet og henter liften ved endt leieperiode.

Ta kontakt
  • Sikkert arbeid i høyden - rimeligere enn du tror.
  • Kran i arbeid på båt i vann.
  • Gul lift i arbeid utenfor nybygg.
  • Kran i arbeid på båt i hamn.
  • Sakselift i arbeid utenfor garasje.
  • Blå lift utenfor bygget til Ulvesund Elektro.
  • Lift i arbeid utenfor kontorbygg

Sikkert arbeid i høyden – rimeligere enn du tror

Ulike prosjekter kan kreve ulike typer lifter. Derfor har vi også flere typer lifter til utleie, blant annet sakselifter og tilhengerlifter med ulik arbeidshøyde. Prisen for å leie lift vil variere etter type lift samt lengde på leieperioden. Lifter kan leies på dag-, helg- eller ukesbasis og forsikring er inkludert i leieprisen. Vi leier også ut rullestillas til små og større prosjekter.


Vi har fokus på sikkerhet, og kontrollerer alle lifter regelmessig i henhold til lovverkets krav (periodisk kontroll og årskontroller). Ved behov tilbyr vi også opplæring i forbindelse med bruk av personløfter.

 

Du finner en oversikt over priser og spesifikasjoner her.

 

Mer detaljerte spesifikasjoner for Genie GS-2632 sakselift finner du her.

 

Her kan du se spesifikasjoner for OMME Teleskoplift:

Kontakt oss for mer informasjon


Har du behov for en lift til ditt prosjekt? Vi tilbyr sikker liftutleie til konkurransedyktige priser. Når du leier lift hos oss, kan du være trygg på at du får levert et funksjonelt produkt. Vi har gode rutiner for service og vedlikehold, slik at liften du leier holder den standarden du kan forvente. 


Ta kontakt med oss for liftutleie i Sogn og Fjordane. Vi holder til i Nordfjord.