Telekommunikasjon og data

Ulvesund Elektro er totalleverandør av el-løsninger, og har høy kompetanse på data og telekommunikasjon.

Vi leverer energi- og kostnadseffektive løsninger som baserer seg på driftsikkert og moderne utstyr. Våre elektroinstallatører kan bistå med både prosjektering, installasjon og service, og leverer våre tjenester i Sogn og Fjordane.

Spesifikasjon

Driftssikre løsninger innen datanettverk og videokonferanse

Elektroinstallasjon og data- og telekommunikasjon er to fagfelt som smelter mer og mer sammen. Dersom du både ønsker å utbedre det elektriske anlegget og få satt opp funksjonelle løsninger for data og telekommunikasjon, kan det derfor være fordelaktig å velge en leverandør med høy kompetanse på begge områder. Dette gir effektive arbeidsprosesser og gir deg færre aktører å forholde seg til.

Vi leverer driftssikre løsninger for:

Videokonferanse

Et funksjonelt system for videokonferanser lar deg og dine ansatte holde effektive møter uavhengig av lokalisasjon. Vi tilbyr oppsett av system for videokonferanse levert av Videonor og tilpasning av teknisk utstyr i møterom.  

Internett og datanettverk

Vi får deg på nett! Vi utfører alle typer oppdrag innen installasjon av Cat 5, 6 og 7 (Ethernett/lokalnett (LAN), samt installasjon av fiberkabler for høyhastighetsoverføring av data. Vi leverer driftssikre nettverksløsninger og har kompetanse på fibersveising for alle de mest vanlige typer fiberkabler.

Switcher og routere

Trenger du et fullt integrert el-system for internett- og datatilgang? Vi leverer og installerer all elektronikk for kontroll av datanettverk og setter opp hele systemet for deg. Våre montører kobler sammen alle komponenter. Vi leverer også antenner for trådløse nettverk.

Hvorfor fiberoptikk og fiberkabler?

Fiberoptikk er et optisk system der lys, ofte fra en lase, ledes igjennom en fiberoptisk kabel. Fiberoptiske kabler benyttes mye i forbindelse med telekommunikasjon, som en bølgeleder. Dette er spesielt hensiktsmessig når båndbreddebehovet er stort eller kravet til motstandsdyktighet mot støy er tilstede.  

Våre kontaktpersoner for Data/tele

No items found.
Om oss
40 års drivkraft

Som fagpersonar er vår viktigaste oppgåve å sikre nøyaktige, pålitelege og haldbare elektriske system. Slik at du kan slå på lyset og nyte ein kopp kaffe om morgonen.