Tjenester

Totalleverandør av elektrotekniske tjenester.

Ulvesund Elektro er et solid familieeid firma i Måløy, med mål å sikre kundene våre nøyaktige, pålitelige og holdbare elektriske system. Vi er i dag 40 ansatte som hver dag jobber for å opprettholde en god flyt i hverdagen til kundene våre.

Vi utfører blant annet prosjektering, service og installasjon av maritim elektro til skipsflåten samt automasjon for industrien og nå også med samarbeidende roboter fra Universal Robots. Ulvesund Elektro satser også innenfor maritim elektronikk til proffmarkedet og leverer alt av blant annet  navigasjons-, kommunikasjons- og fiskeleitingsutstyr fra alle kjente merker.

Videre tilbyr vi skreddersydde løsninger for elektro- data/tele- og smarthusinstallasjoner med mer, til private og bedrifter. Ulvesund Elektro ønsker å være en offensiv kompetansebedrift som følger tiden og utviklingen og er derfor stadig interessert i å ansette dyktige, entusiastiske og motiverte personer som ønsker å utgjøre en forskjell.

Automasjon

Vi tilbyr komplette løsninger for automatisering av prosesser og maskiner for industribedrifter i Sogn og Fjordane.

Data/tele

Ulvesund Elektro er totalleverandør av el-løsninger, og har høy kompetanse på data og telekommunikasjon.

Liftutleie

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for elektroinstallasjoner i Sogn og Fjordane. Vi kan levere alt fra velferdsteknologi

Maritim Elektro

Vi utfører prosjektering, service og installasjon av maritim elektro installasjon for skipsfart og lystbåter, og totalleveranser og installasjon til verft/rederi.

Maritim Elektronikk

Vi utfører prosjektering, service og installasjon av maritim elektronikk for proffmarkedet.

Næring

Ulvesund Elektro tilbyr skreddersydde løsninger for elektroinstallasjoner i Sogn og Fjordane.

Privat

Ulvesund Elektro tilbyr skreddersydde løsninger for elektroinstallasjoner.

Termografi og kontroll

Termografering er en metode for måling av overflatetemperaturer med et berøringsfritt måleinstrument som er sensitivt for infrarød stråling. Termokameraet gjør det mulig å omforme overflatetemperaturer til et visuelt bilde, der farger visualiserer de ulike temperaturene.

Vil du bli en del av vårt lag?